Nurettin Özcan Sebebi Var Şarkısı Dinle



Nurettin Özcan 2013 en güzel şarkılarının en ksıa zamanda sizlerle paylaşacağız.Nurettin Özcan Sebebi Var adlı şarkısı sizlerle arkadaşlar.
Şarkısı Dinle...

Kıvırcık Ali Unutamadim Şarkısı Dinle




Kıvırcık Ali abimizin en güzel parçalarını sizlerle paylaşacagız.Kıvırcık Ali Unutamadım adlı şarkısı çok güzel ve duygulu bir şarkı bu şarkı sizlerle arkadaşlar.Korktugum başıma geldi duydunmu ben seni bir türlü unutamadım.
Şarkısı Dinle...

Dursun Ali Erzincanlı Yağmur Şarkısı Dinle




Dursun Ali Erzincanlı yağmur adlı şarkısı sizlerl.Dursun Ali Erzincalı en güzel parçaları sizlerle bu sitede.Sitemizdeki şarkıların indirilemez sadece dinleyebilirsiniz.
Şarkısı Dinle...

Panpa Oğuzhan Uğur Feat Bora Öztoprak Dinle



Oğuzhan Uğur dan yüne güzel bir şarkı arkadaşlar.Panpa adlı şarkısı sizlerle.En güzel pop,rock şarkıların en güzelleri sizlerle
Şarkısı Dinle...

Ceylan Kızım Seni Ali'ye Vereyimmi Şarkısı Dinle




Ceylan 2013 en güzel hareketli şarkısı sizlerle.Ceylan yine en güzel şarkıları ile bizlerle.Ceylan Kızım Seni Ali'ye Vereyimmi adlı şarkısı sizlerle.Onun adı ali ederde beni istemem babacım istemem vs.
Şarkısı Dinle...

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan İlahisi Dinle



En güzel ilahileri bu sitede bulabilirsiniz arkadaslar.Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan İlahisi adlı ilahisi çok güzel bir ilahi buyrun arkadaslar.
Şarkısı Dinle...

Shakira Addicted To You Şarkısı Dinle




Shakira addicted to you adlı şarkısı güzel bir şarkı bizde bu şarkıyı dinlerken neden bu şarkıyı kendi sitemizde paylaşmıyalım dedik ve sizlerle paylaşmaya karar verdik.Shakira 2013 en güzel şarkılarını en kısa zamanda bu sitede bulabilirsiniz.
Şarkısı Dinle...

Oğuzhan Uğur Soğan Ekmek Şarkısı Dinle



İnternette dolaşırken güzel ve komik bir şarkıya rastladım şarkının adı soğan ve ekmek adlı şarkı bu şarkıyı sitede paylaşmaya karar verdim arkadaslar.
Şarkısı Dinle...

Can Yücel Babam Şiirini 2013 Kendi Sesinden Dinle






Can Yücel kendi sesinden babam adlı şiiri sizlerle paylaşıyoruz.Can yücel babam adlı şiri çok dinlenen bir şarkı bu şarkıyı kendi sesi ile söylüyor.Buyrun dinleyin.
Şarkısı Dinle...

Can Yücel Hayatta Ben En Çok Babamı Sevdim Şiiri Dinle



2013 can yücel babam adlı şiiri en güzel adlı şiri sizlerle arkadaslar.Can yücel en güzel şarkıları sizlerle.
Şarkısı Dinle...

Ayda Mosharraf İsyan Halil Sezai Cover Dinle



En güzel şarkılar sizlerle arkadaşlar.Halil sezai 2013 yeni çıkan tüm albüm şarkılarını bu sitede bulabileceksiniz.Ayda Mosharraf İsyan Halil Sezai Cover adlı şarkı sizlerle iyi dinlemeler
Şarkısı Dinle...

Mustafa Ceceli Oyun Olmazdı Aşkla Dinle



Mustafa Ceceli en güzel şarkıları sizlerle arkadaşlar.Bu şarkı benden kübraya gelsin.Oda mustafa ceceli hastası.İyi dinlemeler.
Şarkısı Dinle...

Son Şarkılar

Blog Arşivi

Bazı Hakları Saklı - Son Albüm Şarkısı Dinle 2014: 02/01/13
Şarkısı Dinle - Demet Akalın 2014 Rekor Albümü Dinle - 2014 Yeni Albümler - O ses Türkiye - şebnem kısaparmak - güzel günler